Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

A ceremónia helyszínének dekorációja

2009.03.02. 12:39

Egy nagyon összetett feladat. Hasonló gondossággal kell eljárni, mint a fogadás helyszínének dekorációjánál.

Alkalmazhatjuk a választott színeket, de akár el is térhetünk tőlük. Előfordult már a gyakorlatunkban, hogy a fogadás helyszínének nagyon extravagáns helyszínt és színeket választottunk, de ide a templomi ceremónia örök színét, a fehéret választotta a megrendelő pár. Valahogy ezt diktálta a lelkük.

Vannak a templomban kifejezetten hangsúlyos helyek, amelyeket elengedhetetlenül fontosak dekorációs szempontból. Általában az oltárok kapnak főszerepet ilyenkor. Ezeket kiemelten kezeljük.

Fontos egy üdvözlő dísz készítése is, melyet a bejáratnál helyezünk el, vagy a templom ajtaján.

Nagyon lényeges még a bevonulás helyszíne is. Talán soha sem fogjuk elfelejteni, amikor az izgatottságtól reszkető kezű és térdű édesapánk karján a vőlegényünk felé sétálunk egy hófehér ruhában sokhónapnyi készülődés, izgalom után.

Nagy gondosságot igényel a padsorok dekorációja is.

Olyan felfüggesztési technikát kell alkalmazni a díszekhez, amely biztonságos.

Ha a virágcsoda közepébe még égő gyertyát is elhelyezünk, akkor ez a szabály hatványozottan fontossá emelődik, ugyanis a megolvadt gyertya nem csak tűzveszélyes, de a vendégek ruháján csúnya foltot hagyhat. (Abba bele sem merek gondolni, hogy mit tud okozni egy elszabadult két éves kisfiú ilyenkor, csak az én kisfiamból tudok kiindulni természetesen.)

Hasonló óvatosságra intek a padsorok közötti gyertyák padlóra helyezésekor, és a kandeláber tartókon elhelyezett gyertyák esetében is. Az első esetben a fátyol és az uszály gyulladhat ki, a másik esetben csak a fátyol, és a vendégek kalapjai. Mindenképpen ellenőrizzük, hogy van-e elegendő hely ezeknek a veszélyes, de nagyon szép hangulati elemek elhelyezéséhez.

A ceremónia helyszínén bátran nyúlhatunk az illatos virágok után. Az emlékezetes esküvőhöz így még egy fantasztikus illat is társul ilyenkor.

Szólj hozzá!

Címkék: dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr481012170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása