Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Tippek házasulandóknak

2009.06.16. 18:10

Gondolkozz el az esküvőd stílusán, hogy milyen érzést, hangulatot adjon vissza a vendégeidnek ez a csodás nap. Mindenképp ennek megfelelő esküvői öltözéket ajánlok hozzá.

A menyasszonyi ruhádról:

Keress magadnak egy jó tervezőt, vagy egy szalont, aki kézbe veszi az esküvői ruhád ügyét. Remélem, megtalálod azt az embert, aki felkészültségével, és tudásával segíteni tud, ha igen akkor higgyél neki minden esetben. A szalonok többnyire nem tartanak minden méretben egy modellből, ezért fogadd meg a tanácsát, hogy melyik méretet rendeljék meg neked. Nem mindegy, hogy ragtapaszokkal körbe bástyázott dekoltázsod van, és kellemetlenül érzed magad a ruhádban, vagy pedig egy kényelmes, kellemes viseletben tündökölsz.
Ha a modern stílust választottad, akkor tartózkodj a kemény, szerkezeti formáktól, ezeket nem a való életre tervezték.
 
Ha romantikus beállítottságú vagy, akkor a tiéd a világ. Sok lehetőséged van. Ott vannak a csipkék, vagy könnyed légies anyagokat is választhatsz. 
 
A szinek…..? Puhák, mint az éjféli hóesés.
A lényeg a romantika.
Fogadj el egy tanácsot, mégpedig vezess a napi elképzeléseidről naplót. Csodálkozni fogsz, hogyan fejlődik, teljesedik ki minden kis apró részlet a megvalósulásig.
Mindenképp próbálj ki más, neked nem tetsző stílusú ruhát is, könnyen előfordulhat, hogy a mivel még soha sem próbálkoztál, nem is tudod, hogy ez milyen jól állhat neked. Ilyenkor veszed hasznát egy jó esküvőszervezőnek, aki mint barátnő, és mint avatott szakértő tud neked segíteni a választásban.

Találj egy dolgot, emléket, ábrándképet, amiből inspirációt meríthetsz. Tetszik egy 600 éves kínai váza egy kicsi részlete, a színei, a formája? Szépen visszacsenghet, vagy az ültető kártyáról, vagy pedig a dekorációból.


Szerettél volna a három testőr egyikének imádott szerelme lenni, ha néhány évszázaddal korábban születtél volna? 
Ezt az ötletet nem ajánlom azoknak, akik nem jól bírják levegő nélkül, mert a fűző az nem a kimondottan kényelmes ruhadarabok egyike, - bár sokat tesznek manapság azért a ruhatervezők, hogy ez ne így legyen. Lengő tollas kalapok, kevés levegő, csendülő kardok…. Máris a francia márkinénak képzelhetjük magunkat az esküvőnkön.

Minden menyasszony egyedi, ezért a ruhádat úgy választhatod ki a legjobban, ha formailag, és lelkileg is megfelel neked, mert ettől lesz igazán személyes, és rád szabott.

Ott abban a pillanatban, amikor először pillant meg a vőlegényed az esküvő napján, és mosolyán, és a büszke szemvillanásából tudod, hogy jól döntöttél.

Íme, egy kép arról, hogyan készül egy szép menyasszony ruhája.

Ezek az első pillanatok, az első ruha, amit felpróbáltunk Sacival az Orlandóban. Kíváncsiak vagytok milyen lett a végeredmény? Július végén már meg tudom Őt mutatni teljes menyasszonyi díszében, vagy megnézhetitek a Deko Tv-ben.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő esküvői ruha

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr771189310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása