Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Esküvőszervező-mesterkurzus

2011.01.10. 17:14

 

Esküvőszervező-Mesterkurzus
 
Kedveseim!
 
Ti akik már oly régóta ostromoltok ez ügyben, hozzátok szól ez a bejegyzés.
 
Hát eljött az idő. Beadtam a derekamat. Szó szerint, de erről majd előszóban bővebben.
 
Szóval eljött az idő. Lesz kurzus, de még csak gondolati szinten készülök rá. Kicsit már a gyakorlatban is, mert jár az agyam hogyan tudnám számotokra igazán hasznossá varázsolni az együtt töltött időt. Hogyan legyen hasznosabb mint más esküvőszervezők tanfolyamai? Már vannak ötleteim, és most dolgozom ki a tematikáját a kurzusnak. Több lépcsősre tervezem, ott lehet majd becsatlakozni ahol tudtok. Természetesen a szükséges creditek begyűjtése után tudok majd véleményt alkotni a munkátokról, természetesen vizsgázni is kell majd a végén. Ezen dolgozom, hogyan lehet megoldani, és hogy mennyiért is legyek én hajlandó elárulni az én kis titkos dolgaimat, tapasztalataimat. Melyekért sokszor elég nagy pénzeket kifizettem, vagy hoztam áldozatotokat más téren. Szóval nem könnyű döntés született meg a fejemben a múlt héten. Miért teszem mégis?
Jó kérdés.
Talán azért mert felhívott egy hölgy hogy kért egy bizonyos irodától ajánlatot egy igazán exkluziv esküvő megszervezésére, de semmilyen választ nem kapott. Érdeklődött tőlem, hogy vajon Magyarországon ez a szokás? Külföldön él jelenleg, és párjával úgy döntöttek hogy Magyarországon tartanak egy igazán hetedhét országra szóló exkluziv esküvőt, ahová keresnek majd egy igazán exkluziv esküvőszervezőt. Hát így esett meg hogy a magát mind e címekkel felruházó szervezőt felhívott és elbeszélgetett vele. Jelezte számomra a hölgy, hogy sokszor érezte hogy az esküvőszervező még a telefonon feltett kérdést sem érti, többször el kellett magyarázni neki egy egy speciális kérdését, kérését. Azt már csak mellékesen és félve jegyzem meg hogy véletlenül pont azokkal beszélt akik oly nagy szeretettel lopkodják a publikációimat.
 
Szóval e kellemesen felidegesítettem magam, és kitört belőlem egy óriási sóhaj, és úgy döntöttem belevágok. Sőt fogok majd egyszer a közel jövőben más fórumokat is teremteni, ahol automatikusan kizáródnak majd ezek a kóklerek, és hasonszőrű kollegáik.
 
Hát lányok. Hajrá! Jelentkezzetek. Szerintem néhány héten belül összeáll a tematika, a hely, az idő, és küldöm az anyagot nektek.
 
Terveimben szerepel, hogy a legtöbb credit ponttal rendelkezők gyakornoki munkát kapnak cégünknél, sőt egy-egy önálló esküvő megszervezésével is megbízzuk Őket.
 
Ezúton szeretném jelezni kedves leendő esküvői párjainknak, akiknek kicsit szerényebb lehetőségei vannak anyagilag, és nem igazán tudnak megbízni egy profi esküvőszervezőt, hogy lehet  a lehetőségre jelentkezni, vagyis akik szeretnék ha gyakornokaink közreműködnének az esküvőjük megszervezésében. Természetesen ellenőrzött körülmények között és igazán Lizás színvonalon zajlik majd az esküvőszervezés. Szolgáltatásunk tartalmazza a már megszokott stílus és dekorációtervezést is, melyet majd az esküvői dekorációs mesterkurzus hallgatói fognak lebonyolítani. Így akár több dekorációs tervből is tudnak majd választani, hogy melyik számukra a leginkább megfelelő.
 
Hajrá lányok! Itt a várva várt lehetőség, hogy profi esküvőszervező váljon belőletek.
 
Baráti üdvözlettel:
 
Liza

 

4 komment

Címkék: mesterkurzus esküvőszervező

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr312574598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habszegfű 2011.01.12. 12:38:44

nagyon jó ötlet! : ) sajnos sok tanfolyamról eleve "kizárják" a vidékieket, mert lehetetlen időpontokat adnak meg nekik (arról nem is beszélve, hogy kaptunk mi is ígéretet, hogy csak jól kell vizsgázni és kicsit mi is belekóstolhatunk a cég munkájába gyakornokként - hát képzelheted azóta is "buzgón" hívnak minket:). én szeretnék nálad tanulni, hogy egy őszinte embertől tanuljak, ne olyantól akinek ez csak "biznisz" - tisztelet persze a kivételnek.

Csörnyei Liza · http://www.lizaeskuvo.hu 2011.01.13. 22:03:08

Kedves!

Megpróbálom majd úgy összehozni az időpontokat hogy jó legyen a vidékieknek is. Addig is kérlek oszd meg velem hogy neked mikor lenne jó? Gondolom hétvégén. Semmi gond, mert én is így terveztem. Ha olyan sokat jelentkeznek majd vidékről, akkor természetesen leutazunk nagyobb városokba. Addig viszont még nagyon sok munka vár rám, és rátok is. Már nagyon dolgozom az ügyön, csak még meg kell írni hozzá a segédanyagokat, és nagyon kevés időm van a családom és a munkám mellett.

További szép napot kívánok neked.

Üdvözlettel:

Liza

Jázminvirág 2011.02.24. 20:30:23

Kedves Liza!
Szeretném megkérdezni, hogy erre az esküvőszervező tanfolyamra,amit Te szervezel, milyen iskolai végzettséggel lehet majd jelentkezni, kell-e majd valami előképzettség hozzá?
Sajnos vidéken nem nagyon lehet találni esküvőszervező tanfolyamot, képzést.Bács-Kiskun megyében, Kecskeméten és környékén nem is találtam ilyet.Messzebbre is elutaznék igényes képzésért.Válaszodat előre is köszönöm!További sikeres munkát kívánok neked!!!

aurora88 2011.12.04. 20:34:39

Üdvözlet mindenkinek :)
Kedves Liza!
A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot tudnék mondani "hazug embert hamarabb útól érik mint a sánta kutyát...jelen esetben céget" A profizmust nem lehet egy ctrl c + ctrl v-vel adaptálni.

Nagyon örülök neki hogy sikerül összehozni a Mesterkurzust ^^ és lehetőségünkben áll majd megtanulni mindent, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen.

A jövőben szeretnék én is jelentkezni, amint lesz időm utolsó félévemet kezdem nem sokára a főiskolán. Szakdolgozat, államvizsga de utána az életemet szeretném ennek a hivatásnak szentelni :) így készen állok arra hogy végre egy profi szakembertől ugyan akkor egy nagyon közvetlen személyiségtől tanulhassak.

Így mást nem is kívánok csak erőt és kitartást, remélem nem fogod soha megbánni a döntésedet, hogy most bizalmat szavazol nekünk amiért csak hálásak lehetünk ,mert sokan vagyunk akiket nem a "business" motivál hogy Petra szavaival éljek.

Minden jót kívánok mindenkinek! :)

Üdvözlettel:
Zsófi
süti beállítások módosítása