Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Lájk, megosztás és kávészünet - hamarosan indul az esküvőszervező tanfolyam

2012.10.25. 09:37

Kedves Leendő Tanítványaim!

Köszönöm szépen a sok-sok biztatást, és hogy ott vagytok a facebookon, osztjátok és lájkoljátok a posztjaimat, hogy minél előbb indulhasson esküvőszervező tanfolyamunk „A” modulja. Csak az első – rátermettségében megfelelt – 30 fő jelentkezése esetén tudjuk az elméleti modult elindítani, úgyhogy a segítségetek aranyat ér!

Azt tervezem, hogy az esküvőszervezői, rendezvényszervezői elméleti oktatás mellett kaptok majd jó kis virágkötészeti órákat is. Nem nagy óraszámban, de számomra fontos, hogy egy esküvőszervező igenis értsen alapfokon a virágokhoz is. Főleg igaz ez az én tanítványaimra, akiknek szinte kötelező is.

Jelenleg 50 órában gondolkodom az „A” modulban, és 40 órában a „B” modulban, ami gyakorlati esküvőkön szerzett tapasztalat lesz. Na, kérem szépen, ott majd tessék felkötni a fehérneműt. Az idén végzett lányaim majd mesélnek, hogy milyen is volt? Hmmm. Hát elfáradtak rendesen.

Csörnyei Liza esküvőszervező tanítványai_1.jpg

Még ma is tisztán emlékszem arra, hogy nem mertem őket két napig felhívni egy-egy megmérettetés után. Tudom, hogy ilyenkor kába az ember, és szinte kettős látása van. Én egy ilyen maratoni - több napos - munka után leginkább csak ülök a kertemben, és nézem a virágaimat. Ha hagynak. Mert persze kisgyermekes anyukaként ezt nem annyira könnyen kivitelezhető.

A másik dilemma, amin gondolkodom, hogy mennyire igényeltek kávészünetet egy-egy oktatási napon. Kérlek, írjátok meg nekem a véleményeteket erről. Természetesen, ha lesz kávészünet, az bizonyos helyszíneken jelentősen megdrágíthatja az oktatást.

Ezzel kapcsolatban kérlek, hogy jelezzetek számomra, hogyan alakítsam a körülményeket?

Baráti üdvözlettel:

Liza

Látogass el weboldalunkra: http://www.eskuvoszervezo-tanfolyam.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: esküvőszervező tanfolyam jelentkezés esküvőszervező képzésre

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr994868838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása