Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Alap információk a 2013 januárjában induló esküvőszervező tanfolyamról

2012.10.29. 09:43

Tudom, már sokan vártátok a kurzus legfontosabb információit: mikor, hol, mennyiért indul a tanfolyam. Íme, a legfontosabb tudnivalók.

Esküvőszervező tanfolyam - „A” modul

Helyszín: Budapesti, vagy Budapest környéki patinás, valamint új rendezvényhelyszínek. Így lehetőséged lesz már az adott helyszínen tapasztalatokat szerezni, valamint személyes kapcsolatokat építeni. Mint tudjuk ez az egyik legfontosabb az esküvőszervező életében. Valamint egy oktatási nap biatorbágyi irodánkban kerül megrendezésre, mely vonattal a Déli pályaudvarról 20 perc alatt elérhető.

Az „A” modul ára: 230000 Ft + ÁFA

Az ár tartalmazza:

  • az esküvőszervező kurzus előadásait, melyeket én tartok;
  • általam érdemesnek tartott, fizetett – nem promóciós – előadók előadásait;
  • esküvőszervezési táblázatokat, és segédleteket a munkához;
  • alapfokú esküvői virág-dekorációs gyakorlatot (5 óra).

Az „A” modulban olyan gyakorlatokat végzünk, melyek segítenek megérteni bizonyos szituációkat, unásig gyakoroltatjuk majd az esküvőszervező hallgatókkal azokat a támpontokat, amelyekre illik támaszkodni, ha már saját esküvőszervező vállalkozásukat vezetik. Átfogó tematikával indulunk el, mely felölel minden lehetséges kérdést az indulás döccenőitől a „jaj mekkora … vagyok!” érzés elkerüléséig.


Esküvőszervező tanfolyam dekoráció_2.jpgA tanfolyam kezdésének várható ideje:
2013. február

Maximális csoportlétszám: 30 fő.

Oktatási idő: 6 héten keresztül, szombatonként, naponta 9-18 óráig (1 óra ebédszünet 13 órakor).

Szükséges eszközök: jegyzetfüzet, toll, laza, de elegáns ruházat.

A részvétel feltétele: betöltött 21 év, érettségi.

Jelentkezés rendje: jelentkezésedet emailben várjuk a liza@lizaeskuvo.hu címen. Motivációs leveledet és önéletrajzodat kérlek, feltétlenül csatold a jelentkezéskor.

Minden jelentkezővel szeretnék személyesen is találkozni egy "felvételi elbeszélgetés" keretében, hogy el tudjam dönteni, alkalmas vagy-e az esküvőszervező szakmára; érdemes-e energiát, időt és pénzt fektetned egy ilyen jelentős vállalkozásba.

 

 

 

Esküvőszervező tanfolyam - „B” modul

A „B” modulban résztvevő hölgyek, urak 4 fős csoportban dolgozhatnak egy-egy esküvőn, és itt is kapnak még elméleti esküvőszervezői oktatást 30 órában.

Kérlek, hogy az „A” modul tandíjának befizetésekor jelezd felém, hogy várhatóan részt szeretnél-e venni a „B” modul képzésén is, vagyis a gyakorlatban is szeretnéd megszerzett tudásodat kamatoztatni. Ezt követően tudjuk értesíteni a gyakorlati esküvőkre pályázó párokat, hogy számukra esküvőszervező kurzusunk hallgatói – gyakorlati munkaként - ingyen szervezik meg az esküvőjüket. Megtervezik az esküvő stílusát, dekorációját, valamint részt vesznek az esküvői dekoráció elkészítésében, és a nagy napon a koordinációjukkal segítik, hogy minden rendben legyen.

A „B” modul ára: 290000 Ft + ÁFA

Ez az ár tartalmazza a fenti lehetőségeket, valamint azt is, hogy a Csörnyei Liza Exkluzív Esküvők által normál rendben szervezett esküvőkön - ahol a párok hozzájárulnak – az esküvőszervező gyakornokok is részt vesznek a szervezésben, az esküvő koordinációjában. Így még több lehetőséget kapnak tudásuk megcsillogtatására, természetesen az én szoros irányításom alatt.

Az elméleti rész, vagyis az „A” modul sikeres elvégzése nélkül nem áll módomban gyakorlati lehetőséget adni a jelentkezőknek.

További részleteket a weboldalunkon találsz:
http://www.eskuvoszervezo-tanfolyam.hu/eskuvoszervezo-tanfolyam.php

Várlak szeretettel:

Liza

Esküvőszervező tanfolyam gyakorlati képzés_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: jelentkezés esküvőszervező tanfolyam gyakorlati esküvőszervező képzés esküvőszervező tanfolyam 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr634874966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása