Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Esküvőszervező tanfolyamunk helyszínei

2015.06.12. 20:02

Májusban már harmadik alkalommal tartottuk meg esküvőszervező tanfolyamunk A és B modulját.

Szeretném most bemutatni Nektek a két helyszínt, ahol vendégül láttak minket - pazar körülmények között.

Continental Hotel Budapest **** Superior

A Continental Hotel Budapest a Dohány utca- Klauzál utca- Nyár utca által határolt ingatlanon valósult meg 272 szobával, 4 darab különteremmel és wellness szolgáltatásokkal, egyedi építészeti stílusban, mely ötvözi a régi Hungária fürdő bécsi klasszicista stílusú műemléki értékeit a 21. század építészetének értékeivel. A Continental Hotel Budapest****Superior Budapest központjában, a Nagykörút és a Rákóczi út kereszteződésének közelében helyezkedik el, mindössze egy rövid sétára a Dohány utcai Zsinagógától. 

contintental.jpg

Az újjászülető Continental Hotel Budapest**** Superior a múlt és a jövő, a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Budapest belvárosában. Az épület a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi stílust sugároz.

A hotel weboldala: http://www.continentalhotelbudapest.com

 

Prestige Hotel Budapest

Nem áprilisi tréfának szánta Mazen Al Ramahi hoteltulajdonos, hogy a hónap elején megnyílik a főváros legújabb szállodája. A Vigyázó Ferenc utcai designhotel, a Prestige Hotel Budapest április 2-án valóban elkészült, és fogadta első vendégeit. A vintage stílust a modernitással, a klasszikus békebeli eleganciát és a legújabb technikai vívmányokat kiválóan ötvözik a szálloda 85 szobájában.

prestige_hotel2.jpg

A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben jár: a Prestige Hotel Budapest éttermi együttműködő partnere a Gerendai Károly és Miguel Rocha Vieira együttműködéséből Michelin csillagot fialó Ráday utcai Costes új márkatagjaként nyíló Costes Downtown étterem.

A hotel weboldala: http://www.prestigehotelbudapest.com

Szólj hozzá!

Címkék: esküvőszervező tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr607537522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása