Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Esküvőszervezés a DEKO TV-n (Két esküvő egy szervező)

2009.08.14. 12:22

Amikor felkért a TV deko ennek az esküvői műsornak az elkészítésére még én magam sem gondoltam, hogy ennyi feladattal fog járni. Jó lecke volt, és sokat tanultam belőle. Egy kicsit betekintést nyerhettem ebbe a médiás világba.

Mivel én egyébként is folyamatosan vívom a szélmalomharcomat az esküvői szerviz magasabb színvonaláért, ezért is vállaltam el ezt a feladatot. Persze a körülményekhez képest kellett megmutatni, hogy mit lehet kihozni egy adott helyszínből, és anyagi keretből, de ez máskor is így van a civil életben. 

 

Szeretném, ha tudnátok, hogy teljesen egyedül szerveztem, terveztem, és kiviteleztem a két esküvőt és a dekorációt. A dekorációhoz szükséges néhány kelléket kaptam csak egy dekorációs cégtől.

Természetesen köszönöm a kedves kollegáimnak, és nagylányomnak, hogy az esküvő napja előtti napon segítettek előkészíteni a virágdíszeket, az esküvő napján pedig igazán lojális, és kitartó támogatást nyújtottak a nehéz percekben. Az első esküvőn gyakorlatilag felhőszakadás nehezítette az életünket naponta többször is. A második esküvőn pedig rekkenő kánikulában a napon kellett dolgoznunk, és mindent csak az utolsó utáni pillanatban tudtak felhelyezni végleges helyükre. Óvtuk, védtük a virágainkat, gyümölcseinket a perzselő nap erejétől. Remélem, tetszik majd nektek a végeredmény.

 

Nagyon nehéz volt figyelni az esküvői ütemterv betartatására, és nehéz volt egyszerre forgatni a TV stábbal. Nem volt könnyű közben kézben tartani az egész esküvőt. Hála az égnek csodálatos emberekkel hozott össze a jó sorsom. Köszönöm Halász Évinek (Orlando) a gyönyörű ruhákat. Azt hiszem Kata és Saci igazán csodálatosan szép menyasszony volt.

Köszönet a finom ételekért a két vendéglátós szolgáltatónak. A Petneházy séfje olyan isteni birkapörköltet kanyarintott, hogy még az én alföldi szívemet is megdobogtatta az ismerős ízkavalkád a számban. Bár hajnali 2-kor jutottunk hozzá, és Nellivel szinte behabzsoltunk egy túlórázó bányász dupla adagját is, miközben Julcsi kolleganőm még mindig fáradhatatlanul intézte a felmerülő kérdésekre a választ, és megoldásokat. Annyira boldog ember vagyok, hogy ilyen barátaim vannak. Még ebben az embert próbáló nehéz feladatban, és időkben is végig mellettem álltak, támogattak.

 

A Saciék esküvőjén pedig a Waldorf Catering mutatta meg, hogy vannak csodák a gasztronómia területén is. Professzionális, pontos, segítőkész embereket ismertem meg, és Marci bácsi főztjétől elolvadtak a vendégek.

Attila, Ildikó! Mindent köszönök.

 

Csodálatosan szép képeket készített a két fotósunk. Két stílusban ugyan, de mindkettő nagyon szép lett.  Zombori Laci, és  Deák Tomi! Köszönöm szépen.

 

Elnézést kérek a többi szolgáltatótól, de most nem tudok mindenkit felsorolni, fantasztikusak vagytok, és sok sikert kívánok nektek, és még sok közös munkát. Köszönöm, köszönjük nektek!

 

Remélem segítettem nektek néhány ötlettel az esküvőszervezési készülődést. A találékonyság és a fantázia olykor nagyobb segítség, mint a sok pénz. Ezt ne felejtsétek el. A pénz sem árt, jó ha van. Viszont tudni kell használni. Merjetek álmodozni!

2 komment

Címkék: média esküvőszervezés két esküvő egy szervező

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr291308994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aurora88 2009.09.06. 12:34:39

Gratulálok a kemény munkához és a szép esküvőkhöz felejthetetlen élmény lehetett.
A legjobbakat a jövőre is

Csörnyei Liza · http://www.lizaeskuvo.hu 2009.09.23. 16:43:46

Kedves Aurora!

Kemény munka volt valóban, és köszönöm szépen a dicséretet. Ilyenkor-ősszel- amikor az ember azon töpreng, hogyan lehet még jobban csinálni ezt a szakmát, minden dicséret aranyat ér!

Baráti üdvözlettel:

Liza
süti beállítások módosítása