Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

 • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
 • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
 • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
 • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
 • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Üzenet

2015.11.20. 14:38

Annyi és még több kaland esik meg velem az esküvőszervezés folyamán. Ezt szeretném megosztani veletek. Tudom, sokan gondoljátok azt, hogy esküvőt szervezni mindenki tud. Persze jól vagy rosszul bárki, és bárhogyan tudja ezt csinálni. Csakhogy az esküvő egy nehéz üzem. Itt nem lehet megnyomni az ismétlő gombot a rendszeren, vagy törölni egy-egy nem épp kellemes eseményt az emlékekből.

Egy esküvőszervező folyton a bástyán áll, és azért van, hogy ott ne is történjék semmi olyan, ami megronthatja az emlékeket.

Egy esküvőszervező nem jutalékos esküvőszervező!

Miért?

… mert nem az esküvői szolgáltatók érdekeit kell képviselnie, hanem... ki nem találjátok kiét…

Persze hogy az esküvőre készülő izgatott szerelmespárét!

Hatalmas mosoly és ölelés az én kedves menyasszonyaimnak és vőlegényeimnek, akik ezalatt a majd 12 év alatt bíztak bennem és bennünk, és lehettünk az esküvőszervezőjük.

Ebben a zavarodott világban nehéz koncentrálni, de jó érzés jónak lenni valamiben. (-:

img_7643_1.JPG

img_7646_1.JPG

 

Szólj hozzá!

Címkék: esküvőszervező esküvőszervezés

Esküvőszervező tanfolyamunk helyszínei

2015.06.12. 20:02

Májusban már harmadik alkalommal tartottuk meg esküvőszervező tanfolyamunk A és B modulját.

Szeretném most bemutatni Nektek a két helyszínt, ahol vendégül láttak minket - pazar körülmények között.

Continental Hotel Budapest **** Superior

A Continental Hotel Budapest a Dohány utca- Klauzál utca- Nyár utca által határolt ingatlanon valósult meg 272 szobával, 4 darab különteremmel és wellness szolgáltatásokkal, egyedi építészeti stílusban, mely ötvözi a régi Hungária fürdő bécsi klasszicista stílusú műemléki értékeit a 21. század építészetének értékeivel. A Continental Hotel Budapest****Superior Budapest központjában, a Nagykörút és a Rákóczi út kereszteződésének közelében helyezkedik el, mindössze egy rövid sétára a Dohány utcai Zsinagógától. 

contintental.jpg

Az újjászülető Continental Hotel Budapest**** Superior a múlt és a jövő, a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Budapest belvárosában. Az épület a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi stílust sugároz.

A hotel weboldala: http://www.continentalhotelbudapest.com

 

Prestige Hotel Budapest

Nem áprilisi tréfának szánta Mazen Al Ramahi hoteltulajdonos, hogy a hónap elején megnyílik a főváros legújabb szállodája. A Vigyázó Ferenc utcai designhotel, a Prestige Hotel Budapest április 2-án valóban elkészült, és fogadta első vendégeit. A vintage stílust a modernitással, a klasszikus békebeli eleganciát és a legújabb technikai vívmányokat kiválóan ötvözik a szálloda 85 szobájában.

prestige_hotel2.jpg

A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben jár: a Prestige Hotel Budapest éttermi együttműködő partnere a Gerendai Károly és Miguel Rocha Vieira együttműködéséből Michelin csillagot fialó Ráday utcai Costes új márkatagjaként nyíló Costes Downtown étterem.

A hotel weboldala: http://www.prestigehotelbudapest.com

Szólj hozzá!

Címkék: esküvőszervező tanfolyam

Esküvőszervező tanfolyam - hamarosan indulunk!

2014.03.25. 20:12

Kedves Olvasóm!

Tudom, tudom, régen írtam ide bejegyzést.

Tudjátok sok dolgom volt, és az élet csak viszi-viszi az embert messzire…

De most szent fogadalom, hogy megpróbálok írni és írni… Szeretnék kicsit változtatni rohanó, és néha nem épp zűr nélküli életemen. Sokkal több időt szeretnék a családommal tölteni, sokkal több időt szeretnék olyan dolgokkal tölteni, amik rólam szól.

Ilyen a zene, a tánc, és a virágok.

Valamire rájöttem a télen. Nem lehet folyton csak átfutni az életen, és nem lehet csak a lényeg a rohanás.

Eldöntöttem: idén újra indul az esküvőszervező kurzusunk, és akinek van kedve csatlakozhat hozzánk.

Részletek az esküvőszervező tanfolyamról

Miért? Mert fontosnak tartom, hogy a megszerzett tapasztalati tudást átadjam, és ha már úgyis életed vágya hogy esküvőszervező légy, akkor legalább olyantól tanulj – ha elfogadod ez a tanácsot -, aki már látott menyasszonyt, sőt öltöztetett is!

Négy modulban oktatunk az esküvőszervező mesterkurzusunkon.

Az A és a B modulban esküvőszervezéssel kapcsolatos elméleti tudást kapnak esküvőszervező hallgatóink.

Részletek az A modulról

Részletek a B modulról

liza1.jpg

A C modulban pusztán csak esküvői és rendezvény dekoráció és stílustervezés lesz. Gyakorlati lehetőséggel.  A virágpiacon kezdünk csütörtökön és megvásároljuk azt az egész autónyi virágot, amiből aztán majd szombaton és vasárnap együtt csinálunk rengeteg gyönyörű virágkompozíciót. Ezekről fotók készülnek… igazi profi fotóssal, és ha szeretnéd, majd használhatod az indulásodhoz referencia anyagként. Teljesen biztos vagyok benne, hogy büszke leszel rá! Kérlek, majd ehhez a modulhoz készüljetek egy montázzsal, amit magatokkal hoztok. Hogy nehezítsünk a feladatonn nem a sajátodat kell megvalósítani! ÁÁÁÁÁ, az nagyon egyszerű lenne! J Majd kisorsoljuk, hogy ki kinek a feladatát kapja és abban a stílusban kell elkészíteni és megálmodni az esküvő vagy a rendezvény dekorációját…

Részletek a C modulról

Az esküvőszervező kurzus D moduljában már gyakorlati munka lesz! Vagyis csodálatosan szép esküvőket vállalunk, és az esküvőszervező hallgatóink 4 fős csoportokban szervezik meg az esküvőt, tartják a kapcsolatot a megrendelő esküvői párral, és álmodják meg a dekoráció minden egyes kicsiny részletét. Ezzel szerezve maguknak hatalmas önbizalmat, és kellő gyakorlati esküvőszervező tudást.

Részletek a D modulról

Várunk szeretettel:

Liza

Jelentkezés az esküvőszervező tanfolyamra

 

Szólj hozzá!

Címkék: esküvőszervező tanfolyam jelentkezés esküvőszervező képzésre dekoratőrképzés

Interjú a Flowerona magazin weboldalán

2013.07.29. 15:09

Nemrég egy interjú jelent meg rólam, és a virágaimról a Flowerona blogon. A blog, melyet Rona Wheeldon 2010-ben indított el, igen nagy népszerűségnek örvend. Havonta 21000 látogató olvassa az itt megjelent cikkeket.

Flowerona_logo.jpg

A rólam készült interjú a Florist Friday sorozatban jelent meg. Ajánlom sok szeretettel:

Interview with florist & wedding planner Liza Csörnyei of Exclusive Hungarian Wedding

Üdvözlettel:

Liza

 

Szólj hozzá!

Címkék: média

Fejlődünk

2013.03.07. 21:11

Kedveseim!

Nagy szeretettel ajánlom figyelmetekbe az új oldalunkat, melyet azért álmodtam meg, mert szeretném, ha még több külföldön élő pár érkezne hozzánk, hogy ők is élvezhessék azt a paradicsomi országot, ahol élünk. Magyarországot.

Ha belegondolsz, akkor tényleg paradicsomi. Mi nem is tudjuk, milyen hurrikánoktól, méteres havazásoktól, özönvíztől, cunamitól reszketni. Nem is szeretném megtudni.

Egy dolgot tudok. Határtalanul büszke vagyok rá, hogy magyarnak születtem, és ezt az érzést szeretném a gyerekeimnek is továbbadni, valamint tudatni mindenkivel, aki él és mozog, hogy magyarnak lenni igenis jó dolog. Nem könnyű, de jó dolog.

Próbáltam én is máshol dolgozni, de nem ment. Itt szeretném az országomat gazdagítani, és élményeket adni mindenkinek, aki nyitott a szépre és a jóra.

Ismerjétek meg új Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/hungarianwedding.

Kérlek, osszátok meg minél többen, hogy minél több országba eljusson a hír: itthon is tudunk nemzetközi színvonalú esküvőket szervezni, tehát bátran engedjenek a haza hívó szavának külföldre szakadt honfitársaink.

Köszönettel:

Csörnyei Liza – az esküvőszervező, aki nem jutalékért dolgozik, és mindenben védi az esküvői párok érekeit. Nehéz sziklának lenni a zubogó folyóban, de fontos, hogy a lelkem rendben legyen, és én kitartok.

Weboldalunk elérhetősége: http://www.exclusivehungarianwedding.com.

country_charm.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő esküvő Magyarországon exclusive Hungarian wedding

Vintage esküvő?

2013.02.22. 17:28

Találkoztam egy csodaszép fiatal hölggyel a napokban. Véletlen találkozás volt azt hiszem, vagy nincsenek véletlenek?

Beszélgettünk a magyarországi esküvőkről, az életem alakulásáról, arról hogy ő hol, és merre járt a világban, mit szeretne csinálni majd a későbbiekben.

Arról is beszéltünk, hogy látom én a magyar esküvőszervezést. Közben kávéztunk, és közben „megváltottuk” a világot.

Fogadjátok szeretettel a cikket, ami ebből született - Esküvőszervezés exkluzív szinten. Valamint a képet, amely még az egyik 2007-ben szerveződött egyik esküvőnkön készült. Akkor még nem használtuk a vintage elnevezést, helyette századfordulós bohéméletnek nevezetem el a stílusát.

(Imádom azt a pillanatot, amikor a menyasszonyaim először látják meg az esküvői csokrukat. Mindig előre szólok az esküvői fotósnak, hogy készüljön… azt hiszem, ezt a pillanatot is elkapta Cseh Gábor rendesen.)

Vintage_esküvő.jpg

Szolgálati közlemény:

Nagyon ügyes vagy Anett! Köszönöm szépen.

Akit érdekelnek a friss hírek esküvő ügyben a világból, akkor megér egy látogatást ez a szuper oldal:

https://www.facebook.com/pages/edit/?id=130835137095216&sk=basic#!/SpicyWeddingIdeas?fref=ts

Szólj hozzá!

Címkék: esküvőszervezés vintage esküvő

Interjú a luxusesküvőkről a Super TV-2-n

2013.02.05. 09:22

Sokan kérdezik tőlem, hogy nem izgulok-e, amikor valamelyik tv stúdiójába készülődök?

A válasz nem. Talán még a kezdetek kezdetén, amikor először hívtak, akkor még tartottam tőle, de rendszerint  be kell illesztenem a napi teendőim közé, és ez úgy lefoglal, hogy elrendezzek mindent, hogy csak befutok, mondok pár szót, és már szaladok is a dolgom után.

A legnagyobb bajom mindig az, hogy a téma, amiről beszélnem kell, túl nagy, túl terjedelmes. Most a luxus esküvőkről kérdezgettek. Erről egy egész könyvet meg tudnék tölteni, de itt most tíz percem volt. Mit lehet elmondani tíz egész percben?

A luxusesküvő fogalma feltételez egy luxus esküvőszervezést is. Mert egy-két dolog egészen más, mint a normál esküvőszervezési folyamatban. Eleve nagyobb gondosságot igényel, sokkal több protokolláris szabálynak kell megfelelni, sokkal magasabb az elvárás a gasztronómia területén, átfogó esküvő és rendezvényszervezési alapszabályoknak kell megfelelni. Szóval nem egy egyszerű feladat a luxusesküvők megszervezése.

Például sokszor kell gondolni az esküvő biztosítására is. Nem egyszer fordult elő, hogy biztonsági embereket kellett alkalmaznunk. Jaj, nem is merülök bele a témába, mert akkor holnap reggelig írom nektek ezt a kis bejegyzést. J Nézzétek meg az én szuper tíz percemet.

Hát ennyi sikerült, a többit majd egyszer elolvashatjátok a könyvemben.  (Ha egyszer lesz rá elég időm, mert mint sejthetitek, nem fogok fél munkát végezni ott sem.)

 Baráti üdvözlettel:

Csörnyei Liza

Szólj hozzá!

Címkék: média esküvőszervezés

Női bloggerek versenye

2013.01.29. 10:31

Kedveseim,

Beneveztem a blogomat a Bloggerina 2013 versenyébe. Számítok a Te szavazatodra is!

http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/csornyei-liza-exkluziv-eskuvok

Köszönettel:

Liza

Csörnyei Liza - virágköltemény_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blogger verseny 2013 esküvőszervező blog

Kedves leendő Esküvőszervező Hallgatónk!

2013.01.16. 15:27

Ezen a hétvégén, szombaton (január 19-én) tartjuk a következő meghallgatási napunkat, melyre még lehet jelentkezni.

Kérlek, vedd figyelembe a következő kis listát mielőtt jelentkeznél hozzánk az esküvőszervező tanfolyamunkra. Szeretném megelőzni a csalódottság érzést mind anyagi ráfordítás, mind emberi energiákat illetően. Ha csatlakozni szeretnél valamelyik esküvőszervező kurzusunkhoz, akkor a következő elvárásoknak kell megfelelned:

 • Nem szükséges diploma, nálunk elég, ha érettségid van. De alapvetően szükséges, hogy a megfelelő mértékben tájékozott legyél elemi intellektuális, és etikai kérdésekben.
 • Bírnod kell a stresszes helyzeteket, időszakokat, mert a legtöbb esetben munkánkat ilyen felfokozott érzelmi közegben végezzük.
 • Kiemelkedően jó szervezési készségekkel kell rendelkezned.
 • Esküvőszervező hallgatónként empatikus és kommunikációs képességeidre is magas szinten lesz szükséged.
 • Elengedhetetlen a flexibilitás, mivel az esküvőszervezés egy komplex feladatkör, mely szolgáltatásként működik, ahol mindig másokhoz kell alkalmazkodnod.
 • Légy példamutató! Az esküvőszervező képviseli az etalont, a követendő példát. Nyugalmával és tudásával biztosítja a megfelelő hátteret az esküvőszervezés során.
 • Komoly követelmény: legyen jó stílusérzéked, és legyél roppant kreatív. Képesség szinten is jelen lehet, de legyen.
 • Nyitottság, fejlődési képesség, önbizalom. Tudd, és higgy benne, hogy sikered csak rajtad múlik, és azon, hogyan használod fel a későbbiekben az esküvőszervező kurzuson megszerzett elméleti tudást.
 • Tiszteld a mások által megszervezett tudást, és saját tudásoddal gazdagítva alkalmazd azokat a saját esküvőszervező életedben.
 • Végzett esküvőszervezőként tiszteld mások privát információt, harmadik személynek sohase add ki azokat, diszkréciód sírig tartó legyen.

 

Várom az érdeklődésedet, jelentkezésedet: http://www.eskuvoszervezo-tanfolyam.hu/kapcsolat.php

Üdvözlettel:

Liza

Esküvőszervező tanfolyam elvárások.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: jelentkezés esküvőszervező képzésre esküvőszervező tanfolyam 2013

Az esküvő csodája nem egy nap alatt teremtődik meg

2013.01.10. 08:32

…folyamatosan fejlődik az esküvőszervezés során, mint egy kis élőlény. Várakozunk a pillanatra, amikor majd csúnyácska kosztümjét leveti és élő színes pillangóvá válik.

Amikor ez a pillanat eljön, szinte lélegzetvisszafojtva élvezzük azt a bensőséges atmoszférát, amit sok hónap munkájával teremtettünk meg. Ez a mi munkánk igazi honoráriuma.

Szeretettel várjuk azokat az esküvői párokat, akik szeretnék megtapasztalni a felhőtlen és gondtalan esküvőszervezés élményét, valamint azokat a leendő esküvőszervezőket, vagy már „praktizáló” esküvőszervezőket, akik igazán szeretnének betekintést nyerni az érdekes és gyönyörű exkluzív esküvők világába.

Információk a februárban induló esküvőszervező kurzusról: http://www.eskuvoszervezo-tanfolyam.hu/eskuvoszervezo-tanfolyam.php

Jelentkezés a tanfolyamra: http://www.eskuvoszervezo-tanfolyam.hu/kapcsolat.php

Folyamatosan frissülő híreket Facebook oldalunkon találsz: https://www.facebook.com/eskuvoszervezotanfolyam

Az esküvő csodája.JPG


Üdvözlettel:

Liza

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: esküvőszervező tanfolyam jelentkezés esküvőszervező képzésre esküvőszervező tanfolyam 2013