Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Esküvői smink

2009.03.12. 19:15

„A smink egy jó eszköz arra, hogy ténylegesen felfedje, kiemelje azt az egyedülállót és különlegeset, amely a bensődből fakad.” - James Kaliardos MakeUp Artist

Az esküvői sminknek nincsenek általános, mindenkire vonatkozó „szabályai”. Egyetlen alapvető tulajdonsággal kell rendelkezniük, az a tartósság: jól kell bírnia a könnyeket, a hőséget. A jó smink nem csak trendkövető, hanem viselője arckarakteréhez, stílusához is illeszkedik.

Az Ön döntése, mennyire szeretné kiemelni saját arcát; esküvői sminkje bármilyen lehet, amelyben jól érzi magát.

A sminkes feladata, hogy a menyasszony arcvonásai ismeretében komponáljon, tudja hogyan lehet hangsúlyozni vonásait. A frizurát és a ruhát tökéletesen kiegészítő esküvői smink lehet akár romantikus, klasszikus, kifinomultan elegáns, extrém, vagy visszafogott minimalista. Az egyén személyiségét kell felszínre hoznia.

Vajon mitől lehet magával ragadó egy arc?

A bőr valódi árnyalatához illeszkedő könnyű alapozással érhető el a természetes hatás. A finom szerkezetű alapozó vibrálóan élettelivé varázsolja az arcbőrt. Jól megválasztott alapozó és korrektor összehangolásával az archoz tökéletesen illeszkedő alapot hozhatunk létre. Lágy, könnyed pirosítóval árnyékolva, valamint az arccsont környéki területet kiemelésére szolgáló highlightal valódi arc-szobrászat valósítható meg. Különlegesen szép az arcon a csillogó, selyemfényű, és matt felületek váltakozása. A menyasszonyi sminknél hangsúlyozzuk az orcát és az ajkakat is, mégis legtöbbször a szemek állnak a középpontban.

Szempilla hosszabbítás a menyasszonyi sminkhez

Már Magyarországon is elérhető szálankénti műszempilla ragasztás. Ez egy egészen új lehetőség azok számára, akik szeretnének még hosszabb, még ívesebb szempillákat.

Felhelyezését képzett szempilla stylist végzi, a szempillák rendszeres (2-4 hetenkénti) feltöltéssel hosszú ideig viselhetők. Az egyenként, az eredeti pilla tövétől 1 mm-re ragasztott pótszálak akár két hónapig is ékesíthetik viselőjüket, csak a kihullottakat kell visszapótoltatni. A hatás a precíz munkának köszönhetően természetes, a ragasztónak nyoma sem látható. Nem zavaró, és nem okoz semmilyen allergiát. A szempillák kívánság szerint lehetnek természetes, vagy különleges hatásúak is.

Néhány smink tipp a szép végeredményhez:

  1. Fontos, hogy sminkelés előtt mindig készítse elő bőrét: tisztítsa meg az arcát és használjon hidratáló krémet. A dekorkozmetikumok kiválasztásakor is válasszon olyan termékeket, melyek óvják, táplálják bőrét: fényvédő, bőrnyugtató, ránc megelőző komponenseket tartalmaznak.
  2. Az arcra felvitt alapozót vékonyan az állkapocs vonalán, és egy kissé a nyakon is oszlassa el.  Átmenet nélkül a kettő között elütő színkülönbség lesz, mely „maszk” hatásúvá teszi az arcot. Használhat alapozó szivacsot, vagy az ujjait, a lényeg, hogy egyenletes legyen a végeredmény.
  3. A pirosító port kissé ütögesse le az ecsetről mielőtt az arcára tenné, így először csak egy vékony réteget visz fel, melyet rétegről rétegre sötétíthet.
  4. A szemöldök természetes formájának kiemelésére használjon szemöldökceruzát, mely segít a formázásban, a hézagok kitöltésében, és sötétebb, meleg tónust is kölcsönözhet neki.
  5. Szempilla ápoló alkalmazásával a pillák jól előkészíthetők spirálozásra. Először a szempillatőtől indulva húzza végig a festéket, másodszorra inkább a pilla végeire. Cikk-cakk mozdulatokkal elérhető, hogy a pillák kevéssé ragadjanak össze. Az alsó pillánál függőlegesen tartott applikátorral fessen.

Megjelenésednek mindössze húsz százaléka a sminked. Ami nélkülözhetetlen az összhatásból, az az egyéniséged és az életszemléleted.”(J. Kaliardos, MakeUp Artist)

Ocetkiewicz Kinga, Stylist, Makeup artist
kingaocetkiewicz@gmail.com

Szólj hozzá!

Címkék: smink

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr941012142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása