Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Az esküvő színei

2009.10.09. 11:47

Bár esküszervező tanfolyamokat még mindig  nem szervezek- ezt meghagyom másoknak – azért ha kitartóan olvasgatjátok a kis szösszeneteimet, azért csak-csak összeáll hogyan is állok én az esküvőszervezéshez.

Szóval, most a színekről szeretnék veletek eszmét cserélni.
Ha egy esküvőjére készülő lány először képzeli el, hogy milyen is lesz az a nagy nap, akkor általában a fehér és a krémszíneknél nem jut tovább. Amikor kortyoljuk a kávénkat, teánkat, és próbáljuk már így közösen elképzelni, hogy milyen is legyen az esküvő, akkor én már nagy vonalakban sejtem, hogy melyik színt kell ajánlanom a kedves menyasszonynak. Azért írok inkább menyasszonyt, mert az esküvő megszervezése során – nem titok – inkább a menyasszonyokkal szoktunk e témában társalogni, és fejet törni.
Ezek viszont csak kezdeti elképzelések lesznek az esküvőtökről, mert a választott helyszín fogja majd végképp eldönteni, hogy mit tartunk meg az első elképzelésekből, és mi az, ami csak álom marad örökre.

Esküvői színek

Találkoztam már mindenféle érdekes falszínekkel. A fáradt padlizsántól, a körülírhatatlan zöldig. Nem árt a realitások talaján mozogni. Viszont az biztos, hogy minél ütősebb egy színösszhatás, annál emlékezetesebb lesz a nagy nap a vendégeink szemében, és örök életükre beleég az emlékeikbe, hogy ilyen esküvőn még nem voltunk.

Sok minden vezeti a kezemet, amikor a leendő esküvő színeit ajánlom a figyelmükbe. Az öltözékük, a stílus ahogyan beszélnek, esetleg foglalkozásuk, vagy ha már szó esett korábban valamiféle szabadidős tevékenységről, vagy kedvenc regényről. Ha mondjuk, a menyasszony kedvenc regénye az angol romantika korából kerül ki, akkor nem valószínű, hogy egy ultramodern helyszínen, egy még modernebb dekoráción, és színkombináción kell majd törni a fejünket.

Arra szeretnélek benneteket buzdítani, hogy – bár tisztelem, és szeretem az örök esküvő színt, a fehéret- néha nem árt egy kicsit elrugaszkodni a megszokottól. Az sem baj, ha első hallásra a rokonok repülő sóért könyörögnek majd. Sebaj. Ez a Ti esküvőtök lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr751438465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása