Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Az esküvő napja

2009.10.14. 17:04

Az esküvő napja A MIÉNK.
Egy nap, amely a mi szerelmünkről szól. Egy férfiről, és egy nőről, akinek eddigi titkos szövetsége a valódi világba lép. A tökéletes nap igazi fellelőse az esküvőszervező.
Sok szép ilyen napot értem már meg, de a mai napig elvarázsol az esküvőszervezés folyamatának csodája, ahogyan mint egy kisgyermeket gondozzuk, nevelgetjük az alapálmokat, és a kezünk között fejlődik csodálatos esküvői nappá. Az esküvői dekoráció is hasonló módon „növekszik” a munkás hétköznapok alatt. Így áll végül össze az egész egy csodává, amely örök életre elraktározódik az emlékeinkben, és az ilyen esős októberi napokon felmelegíti a lelkünket, és szívünket.

esküvői asztal

Ha már megvannak a fővonalak, akkor kezdhetjük a pici részleteket is összerakni. Milyen legyen az ültető kártya alakja, papírja, milyen legyen a tanuk kitűzője, és milyen legyen a nászajándék asztal addig az ideig, amíg meg nem telik nászajándékkal, és milyen legyen a székek lába. Ez egy fontos kérdés, ha az ember lánya egy nagyon, nagyon értékes székkel dolgozik egy kastélyparkban. Képzeljetek el a zöld fűben rengeteg ilyen lábacskát szép sorban egymás mellett! A Hertelendy kastélyban ilyen csodák is megestek:

eskővői szék láb

Van az életünkben egy nap, amelyre mindig vágyakozva gondolunk mi lányok. Az esküvőnk napja. - Amikor ez a nap már elérkezett, és szép emlékeket maguk után hagyva elmúlt, még ennél is nagyobb izgalommal várjuk azt a pillanatot, amikor megpillanthatjuk a bennünk, a testünkben eddig halk, de annál mozgalmasabb életét élő kisbabánkat. Kezdődhetnek a mindennapok csodái.

Íme egy kislány, akinek a születését is végig izgultam, és most mosolyogva nézem, ahogy olyan szép lesz mint az anyukája, az én drága Bettinám.

Csodára fel lányok!

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő esküvőszervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr791450102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása