Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

A Continental Hotel Zara-ban jártunk

2011.10.25. 11:01

 

Gyönyörű napunk volt aznap. Csodálatos kora őszi idő melengette a lelkünket. Pont jó nap arra, hogy gyönyörű esküvői párunk utólagos kreatív fotózását megejtsük.

Már olyan régóta szemeztem a Zara Hotellel, de valahogy időm sohasem engedte, hogy személyesen is meglátogassam őket. Pedig mindent tudtam róla, hogy népfürdő volt, és hogy a szecesszió remekbeszabott építészeti darabja.

Már a bejáratnál elámultam. Egy csoda, ahogyan a szecesszió keveredik a modern elemekkel. Ritka kincsként imádom a budapesti szecessziós épületeket. Azt hiszem, ha Ti is így szeretitek ezt a stílust, akkor hasonlóan jól fogjátok majd magatokat érezni benne. Főleg hogy egy fantasztikus étterem is működik ebben a szépséges hotelben, ahol biztos vagyok benne, hogy gömbölyödik majd a pocakotok, mert ott jártamkor gyönyörű fogásokat láttam a tányérokon.

 

Számomra a legcsodálatosabb élmény ezen túl a mosolygós kedves személyzet. Nem volt kérés, amit ne teljesítettek volna szinte azonnal.

 
Sőt amikor kitaláltuk, hogy mi lenne, ha a Fellini film után szabadon, a mi szőke hosszú hajú menyasszonyunk is a szökőkút hullámaiba vetné magát, még akkor is lakonikus nyugalommal tűrték a megpróbáltatást. Sőt mire menyasszonyunk kikerült újra a biztonságot adó szárazföldre, addigra egy száraz törölköző is várta őt a parton.
A leginkább, ami a szívemet végképp megfogta, és azt hiszem fotózással foglalatoskodó nagylányomat, Lillát végképp levette a lábáról, az pedig a kávézó asztalkáira gyönyörű kis tálkába rendezett halomnyi francia drazsé, mely gyerekkorom kedvenc édessége. Szóval mit kerteljek, jelentős pusztítást okoztunk az egyik kávézóasztal kínáló tálkájában.
Hogy film élményeimre újra visszautaljak, csak annyit mondok: VISSZAJÖVÖK, és hozok magammal sok jó vendéget nekik, mert azt gondolom, hogy itt jó helyen lesznek.

 

Fotó: thebellweddings

Szólj hozzá!

Címkék: fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr63328334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása