Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Miért is van szükség esküvőszervezőre?

2009.06.22. 15:10

Amikor megkérik a kezed, és boldogságban úszol, és úgy érzed hogy Te vagy a világ legboldogabb embere.
Ennek az érzésnek kell megmaradnia. Te legyél a világ közepe, a Te gondolataiddal, ötleteiddel gazdagítva bontakozhat ki egy tapasztalt esküvőszervező kezei között a Ti gyönyörűen ragyogó esküvői napotok.
Tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű mindent összerázni a megfelelő időre, és úgy még nehezebb, ha közben dolgozni kell, és mindenhol sokszorosan teljesíteni. Az első öröm, mámoros időszak után jön a kétségbeesett időszak. Jaj, Istenem honnan szerezzek egy jó zenekart? Kerti esküvőt szeretnék, de hogy jövök ki olcsóbban, ha egy drágább színvonalasabb éttermet hotelt keresek, de rendelkeznek a megfelelő különteremmel eső esetére, vagy bízzam magam a jó szerencsére, de ha mégis esik, akkor ki kell fizetnem a sátor sokszázezres bérleti díját? Valahol félúton pedig elérkezik az elegem van korszak. Elegem van ebből az esküvőből! Az esküvői vendégekből, a szülőkből, a barack színű szék masnikból!
Bár kevesen vallják be, de hallottam már sokszor pánikba esett menyasszonyoktól a telefonban.
Sok száz kérdés vetődik majd fel, melynek megválaszolására fordított idő az imádott esküvőtökre készülő vőlegénytől vesz el.

Azt gondolják sokan, hogy ha el tudnak vezetni egy vállalkozást, akkor már egy esküvő már csak ujjgyakorlat. Voltam már vendég olyan esküvőn, ahol a vőlegény hajnali 1 óráig nem mert inni egy korty pezsgőt sem, mert Ő tartotta kezében az összes szálat, és mire „ leengedett” volna már nem volt vendég, és nem utolsó sorban nem volt menyasszony akivel jókedvűen beszélgethetett volna. A vendégek inkább elszeleltek, a menyasszony szomorú volt, bár alig látta a vőlegényét, de a leves elég meleg volt.

Az esküvőszervező egy tündérkeresztanya, minden kívánságodat teljesíti, amilyen gyorsan csak lehet, és az előre eltervezett sarokköveket gondosan betartja, és ő az a kőszikla a háttérben, aki biztosítja azt a nyugalmat, ami méltó alapot ad arra, hogy a Te esküvői glóriád még fényesebben ragyogjon.
Megérdemelsz egy esküvőszervezőt, mert Te is tündér vagy. Eljegyeztek, és az esküvődre készülsz. Az álom azután valósággá lesz, felveszed az álomszép ruhát, és mosolyog a lelked.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvőszervező esküvőszervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr791201109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása