Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Pénteki esküvő?

2010.01.14. 12:46

Nekem az eddigi pénteki esküvőim olyan fergeteges hangulatúra sikeredtek, hogy ha újra megbízást kapok egy pénteki esküvőre, akkor készülök előre, mert ott reggel 6 körül készülődnek haza az esküvői vendégek, és vinnem kell magammal plusz még egy váltás cipőt, mert ilyenkor még én sem úszom meg, hogy meg ne táncoltasson egy-két vendég.

Szóval azt tanácsolom, hogy vágjatok bele nyugodtan. Egy pénteki esküvőt illik egy kicsit később kezdeni, mint szokásosan kezdenénk. Sok tényező befolyásolhatja, hogy mennyire lehet korábbra, illetve későbbre kitűzni a ceremónia időpontját. Ha nyáron zajlik az esküvő, és esetleg szabadtéren, akkor teljesen pozitív dolog, hogy ha este 6 órára kerül a ceremónia időpontja. Így mindenki kényelmesen oda tud érni, és nem is lesz nagyon meleg. Arról nem is beszélve, hogy milyen szép, lágy hangulatú képeket fog majd a fotós készíteni Rólatok! Ezek a fények a legszebbek.

Pénteken mindenki egy kicsit megnyugszik. Véget ért a munkahét, és jöhet a hétvége. Egy pénteki esküvőn megfigyeléseim szerint tényleg el tudják engedni magukat az emberek, egy kicsit talán több fogy az italokból, de a fergeteges hangulat is garantált. Az ellazulást nagyban segíti a tudat, hogy még 2 nap áll a rendelkezésre a regenerálódáshoz. Ez a tudat adja talán a legnagyobb pluszt egy pénteki időpont kiválasztásánál. A másik plusz dolog, hogy jelentős pénz is meg tudunk ilyenkor takarítani. Mint írtam, sok kedvezmény lehet ilyenkor begyűjteni, és ha még egy kicsit ügyeskedünk, akkor talán még többet is.
 
Jelentős kedvezményeket kapunk ilyenkor, és így például nem egy fotós tud ott lenni az esküvőnkön, hanem kettő, ami azért jó dolog mert - ezt is tapasztalatból tudom-, a jó esküvői fotós sem tud ezer helyen ott lenni ahol történik valami. A legjobb esküvői képek a gyűjteményemben mindig olyan esküvőkön születtek ahol két jó fotós volt.
 
Mivel idejekorán tudják a vendégek az esküvő időpontját, ezért szerintem nem okoz problémát úgy időzíteni pénteken, hogy ne kelljen szabadságot kivenni az esküvői vendégeknek a munkahelyükön.
 
 
Én csak ajánlani tudom a pénteki időpontot egy fergeteges esküvőre. Mindenestre még egy jó tanács: egy olyan cipőt is pakoljatok be az esküvői dolgok közé, amely már bizonyított egy-két táncos éjszakán. Bár ha visszagondolok ez nem okozott olyan nagy problémát a pénteki menyasszonyaimnak. Lerúgták magukról a cipőjüket, és úgy táncoltak hajnalig.
Sajnos a szombat ilyenkor a vízhólyagok, és egyéb sérülések ápolásával telik, de szerintük megérte!

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr871671726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása