Exkluzív esküvő

Csörnyei Liza esküvőszervező gondolatai, tanácsai és élményei az esküvőkkel, esküvőszervezéssel kapcsolatban.
Hivatalos honlap: www.lizaeskuvo.hu

Csörnyei Liza

Friss topikok

  • habszegfű: Kedves Liza, Egyelőre csak én szólok ehhez hozzá, de remélem hamarosan meglesznek a tettesek. Nem ... (2011.12.12. 13:18) Kedves Tolvajok!
  • ßóbita: Erre el is felejtettem válaszolni: Közben már lement a dolog, jeles értékelést kaptam rá, a szöve... (2011.12.05. 23:45) Házasság Hete a Duna Tv-ben
  • aurora88: Üdvözlet mindenkinek :) Kedves Liza! A történtek ismételten letaglóztak, de erre csak egy dolgot ... (2011.12.04. 20:34) Esküvőszervező-mesterkurzus
  • kissangi: Kedves Liza! Nagyon tetszik,amit írtál a tervezett tanfolyamról,mikor lehet pontosan tudni a kezd... (2011.10.25. 17:50) Esküvőszervező tanfolyam, mesterkurzus
  • Nemorosa: Szia Liza! Én is nagy örömmel csatlakoznék a tanfolyam csapatához és Hajnihoz hasonlóan nekem sin... (2011.03.07. 18:54) Felkérés a Budapesti Kommunikációs Főiskolától

Esküvőszervező tanfolyam - Csörnyei Liza mesterkurzusa

2011.11.07. 16:25

Kedves Leendő Hallgatóim!

 

Őszintén köszönöm a kitartásotokat. Már elkészült a tájékoztató anyagunk, és remélhetőleg hétfőn fogjátok megkapni.

Kérlek, vegyétek figyelembe a következőket:

Mivel nekem nagyon fontos az esküvőszervező szakma presztízsének, és szakmai színvonalának javítása, ezért kérnék tőletek egy személyes találkozót mielőtt befizetitek az esküvőszervező tanfolyamunk díját. Ez kb. fél órát fog igénybe venni az időtökből, viszont nekem lehetőséget ad eldöntenem, hogy tudunk-e együtt rezegni a továbbiakban?

A másik dolog, amit figyelembe kell, hogy vegyetek, az hogy én mélységesen elvetem az esküvőszervezési jutalékos rendszert. Nem vagyok hajlandó így dolgozni, és minden erőmmel azon dolgozom, hogy ez a hazug rendszer kikopjon a köztudatból, mert így nem lehet maximálisan az ügyfelek érdekeit védeni, és olyan esküvőt szervezni, amelyet a drága ügyfeleink szeretnének. Csak egy példa erre: többször előfordult már, hogy olyan pár ült a kanapémon, akik már több jutalékos esküvőszervező irodáját megjárták. Egy csomó idejük ment el feleslegesen, mert olyan helyszínekre küldték ki őket ahová a jeles esküvőszervezőnek volt előzetes jutalékos szerződése, de egy cseppet sem stimmel a pár elvárásaival. Egy csomó idejük, energiájuk elveszett, és már a kétségbeesés határán érkeztek el hozzánk.

Tehát a minőség rovására megy gyakorlatilag az esküvőszervezési jutalékos rendszer. Hozzám csak azok jelentkezzenek, akik ezzel tisztában vannak, és képesek önállóan létrehozni egy saját vállalkozást.

Egy dolog azonban biztos. Sehol a világon nem találtok olyan esküvőszervezési tanfolyamot, ahol gyakorlati munkára alapozva sajátíthatjátok el a lépéseket. Kedves menyasszonyaink közreműködésével lehetőséget kaptok majd arra, hogy az esküvőjüket team munkában szervezzétek. Azt nem vállalom, hogy mind a 30 hallgató kap majd egy-egy esküvőt, mert akkor a felügyelet miatti felárat ki kellene fizetnetek, de azt igen, hogy 3 esküvő esküvőszervezési munkálataiban részt vehettek.

Tervezünk majd esküvői dekorációt is, sőt Ti magatok készíthetitek el mester virágkötőnk és az én segítségemmel.

Ha arra az esküvőszervezési útra akartok lépni, amelyen én töröm az utat már 7 éve, akkor meg kell tanulnotok minőségi esküvőket szervezni, esküvői dekorációt tervezni, valamint a kivitelezést megszervezni és irányítani. Tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű munka, és nem is sokan tudják ezt így együtt megcsinálni az egész kerek világon.

Remélem, hogy az ilyen multifunkcionális esküvőszervezők száma egyre nő, ahogy telnek majd a hónapok, és szereznek még több és több elméleti és gyakorlati tapasztalatot hallgatóink az esküvőszervezésben, és az esküvői dekoráció elkészítésében.

 

Légy kreatív ember, tudj küzdeni a céljaidért, legyél elég határozott, de legyél elég alkalmazkodó képes is egyben. A mi esküvőszervező szakmánk a türelmen alapul. Még azokhoz is türelmesnek kell lennünk, akiket a magánéletünkben keresztben lenyelnénk. A türelmedért viszont cserébe rengeteg szeretetet fogsz kapni ezen a pályán.

Ja, még valami: ez az esküvőszerzési tanfolyam nem ad OKJ képesítést. Sajnos nagyon bonyolult felvetetni egy új szakmát az esküvőszervezést a képzési listára. Csak rendezvényszervezési OKJ-s tanfolyamot tudnék nektek tartani, de mivel a tematikát súlyosan ellenőrzik, ezért ott nem tudnék nektek ennyi elméleti és gyakorlati tudást adni esküvőszervezési témában. Ha igény lesz rá, akkor természetesen megoldható, hogy a továbbiakban egy OKJ-s képzésben részt vegyetek, amelyet a mi iskolánk fog majd szervezni. Ez még munkafázisban van jelenleg.

 

Köszönöm szépen a sok kedves levelet, és biztatást. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk!

 

Már csak 2 nap, és közzétesszük az esküvőszervezési kurzusunk anyagait!

A napi tépelődéseimet, és a gyakorlati esküvők menyasszonyainak leveleit pedig itt olvashatjátok ezzel kapcsolatban:

http://www.facebook.com/eskuvoszervezok#!/eskuvoszervezotanfolyam

Kérlek, nyomjatok mindenféle gombot, hogy minél előbb meglegyen a szükséges létszám, mert akkor előbb tudunk indulni.

 

Baráti üdvözlettel:

 

Liza

 

 

www.lizaeskuvo.hu

www.lizaeskuvoszervezes.hu

http://www.facebook.com/eskuvoszervezok

 

 

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluziveskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr163361315

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fotós ajándékba 2011.11.07. 19:23:00

Nehéz szitu, mert ajándékot többnyire jó szívvel ad az ember, kivéve azt a néhány alkalmat, mint pl.: a trójai fa ló esete.  Mégis, ritkán ajándékoznak szülészt, könyvelőt, ügyvédet, jó asztalost,.. stb. többnyire inkább ajánlják. Hacsak nem ismer...

Trackback: Apám azt üvöltötte húzzak dolgozni, ne élősködjek 2011.11.07. 19:22:29

Fiatal, 20 éves, kitartó, életerős, vidám egyetemista lány voltam májusig. Édesapámmal sosem volt közeli kapcsolatom, egy link embernek tartom. Négyszer volt házas, három gyereke van három nőtől, és adósságspirálba került a saját hibájából. Párommal él...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása